Summer Staff och Work Crew

 
Vad är Summer Staff och Work Crew?
Summer Staff eller Work Crew är en möjlighet att tjäna ungdomar och visa på Kristi kärlek. Young Life driver lägergårdar runtom i världen. I USA jobbar du mellan 3-6 veckor på någon av de 27 olika lägergårdar som Young Life driver där. Om du däremot vill åka till en annan del av världen så kan tidsperioden variera.

Vilka är det som kommer?
Ungdomarna i åldrarna 14-18 år kommer från olika bakgrunder samt olika delar av världen. Ungdomarna åker alltid i grupp tillsammans med en ledare som de känner. En grundbult i Young Lifes sätt att arbeta är att varje ungdom blir uppmärksammad av ledare. En viktig del under lägren är att vänskapen mellan ungdomar och ledare fördjupas. Summer Staff och Work Crew möjliggör detta genom att ha hand om alla praktiska uppgifter på lägret, vilket gör att ledarna får all den tid de behöver med sin grupp och sina ungdomar. Om du åker till USA, kommer det vara fyra olika läger på din lägergård under sommaren, då cirka 400 ungdomar kommer varje vecka.

Vad ingår i jobbet?
Jobben på lägergårdarna varierar, exempelvis vara funktionär vid olika fritidsaktiviteter, stå i kiosk, städa, vaktmästeri, laga mat eller hålla i olika äventyrsaktiviteter. Alla Summer Staff och Work Crew samlas flera gånger i veckan för bibelstudier och lovsång tillsammans med sina handledare för att sätta fokus på Jesus.

Ålder?
Rekommenderad ålder är från 18 år och uppåt. De flesta Work Crew är mellan 18-19 och Summer Staff 19-22, men du är varmt välkommen att åka även om du är äldre.

När?
Du kan välja på någon av lägerperioderna i juni, juli eller augusti.

Kostnad?
Flygkostnad till och från det land du ska till, eventuella kostnader för visum, fickpengar. Mat och logi ingår.

Hur ansöker man?
Skicka ett intressemail till alexander.younglife@gmail.com senast den 1 december. Vi kontaktar dig därefter. Om du blir antagen kommer Young Life Sverige hjälpa dig med din ansökan, jobbval och ge dig en kort utbildning.
Adress

Young Life Sverige | Västanbergahöjden 10 186 37 Vallentuna Sweden

Phone: (46)76 647 14 30

Prata med oss: