Vilka är vi?

 

Young Life består av vuxna som har ett stort hjärta för ungdomar. Vi vill finnas till för varje ungdomar oavsett personliga värderingar, etnicitet, religiösa åskådning, förmåga eller kulturellt ursprung. Vi tror på alla människors lika värde och rätt att få känna sig viktig, uppskattad och accepterad för den man är.

Genom att arrangera genomtänkta och roliga evenemang skapar vi en trygg miljö där ungdomar bara kan få slappna av och ha kul. Det finns ett stort behov av detta i ungdomsvärlden idag. Det finns behov av en plats som är kul, trygg och fri från alkohol och droger. Alla de evenemang vi arrangerar möter just detta behov.

Eftersom många ungdomar idag funderar kring livets större frågor som: "Vem är jag?" "Vad är meningen med livet?" så erbjuder vi möjligheten att få begrunda dessa frågor. Vi utgår från ett kristet perspektiv där Guds gränslösa kärlek verkligen gäller alla. Vi vill finnas till för ungdomar och hjälpa dem att ta goda beslut i livet. Allt görs på ett naturligt, ärligt och respektfullt sätt.

För den som är intresserad och vill fördjupa sig i den kristna tron så erbjuder vi små samtalgrupper där man kan få utväxla olika tankar tillsammans med andra och upptäcka mer om vad kristen tro handlar om.

Young Life är en kristen ideell organisation. Den drivs av ledare som går igenom en intern ledarutbildning. Vi prioriterar ungdomars säkerhet och vill visa att vi genuint bryr oss.


För att få veta mer om Young Lifes verksamhet, gå in på www.younglife.org

 

 
Adress

Young Life Sverige | Västanbergahöjden 10 186 37 Vallentuna Sweden

Phone: (46)76 647 14 30

Prata med oss: